Politica de Confidențialitate Remarkt

 

[Note to Vladimir: We recommend that when each chapter/subchapter is clicked, it should lead to the respective section of the policy, thus making it more easily accessible by the website users]

  1. CINE SUNTEM
  2. CE TIP DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM, ÎN CE SCOPURI ȘI ÎN BAZA CĂROR TEMEIURI?
  • 1 Crearea și utilizarea unui cont pe Site-ul nostru
  • 2 Răspunsul la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră
  • 3 Achiziționarea de produse / servicii și monitorizarea comenzilor în vederea identificării unui risc sau a unei fraude potențiale
  • 4 Furnizarea de servicii post-vânzare legate de achizițiile efectuate pe Site
  • 5 Comunicări de marketing direct
  • 6 Campanii promoționale
  • 7 Sondaje, studii privind satisfacția clienților și feedback de la clienți
  • 8 Navigarea pe Site-ul web. Utilizarea cookie-urilor
  • 9 Plugin-uri pentru Facebook, Twitter, Pinterest
  • 10 Interacțiunile cu utilizatorii de social media
  • 11 Recrutarea candidaților
  1. LUAREA DECIZIILOR ÎN MOD AUTOMAT ȘI CREARE DE PROFILURI ÎN MOD AUTOMAT
  2. PĂSTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
  3. TRANSMITEREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL
  4. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN STRĂINĂTATE
  5. PRELUCRAREA DATELOR COPIILOR CU VÂRSTA DE SUB 16 ANI
  6. SECURITATEA PRELUCRĂRII DATELOR
  7. REFUZUL FURNIZĂRII DATELOR ȘI CONSECINȚELE ACESTUIA
  8. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE
  9. MODIFICĂRI
  10. DATE DE CONTACT

Această Politică de Confidențialitate („Politica”) descrie modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate, utilizate și transmise atunci când vizitați sau faceți o achiziție de pe site-ul https://remarkt-oferte-fara-egal.myshopify.com/ („Site-ul”) [Note to Vladimir – please confirm that this will be the URL final address where the customers will be able to access the website].

Ne angajăm să vă respectăm confidențialitatea, respectând toate legile și reglementările aplicabile protecției datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”). Vă rugăm să citiți cu atenție cele ce urmează, pentru a înțelege punctul de vedere și practicile noastre cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal și modul în care le vom trata.

  1. CINE SUNTEM

Operatorul de date este REMARKT MAGAZINE S.R.L., o societate cu răspundere limitată cu sediul social în Str. Moliere nr. 12-14, etaj 1, apartament 3, Sector 1, București, Romania, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului București sub nr. J40/3283/2013, având cod fiscal 31357586, e-mail [vă rugăm să indicați o adresă de e-mail unde vor putea fi adresate întrebări legate de aspecte de protecția datelor personale], număr de telefon [vă rugăm să indicați un număr de telefon unde vor putea fi adresate întrebări legate de aspecte de protecția datelor personale] (Remarkt” sau „Societatea”).

  1. CE TIP DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM, ÎN CE SCOPURI ȘI ÎN BAZA CĂROR TEMEIURI? [Vă rugăm să completați/confirmați aceste scopuri și să indicați dacă există și alte scopuri de prelucrare prin intermediul Site-ului, de exemplu dacă va fi o secțiune dedicată furnizorilor care vor să înceapă o colaborare cu Remarkt, diverse analize sau rapoarte legate de utilizarea Site-ului]

Atunci când vizitați Site-ul, este posibil să ne furnizați în mod direct datele dumneavoastră cu caracter personal (pe Site, prin e-mail, prin intermediul rețelelor de social media sau alte canale de comunicare), sau este posibil să colectăm indirect unele dintre datele cu caracter personal care fac referire la dumneavoastră, precum adresa IP, fusul orar și date privind unele dintre cookie-urile care sunt instalate pe dispozitivul dumneavoastră. În plus, pe măsură ce navigați pe Site, colectăm de la parteneri noștri informații referitoare la paginile web sau produsele individuale pe care le vizualizați, website-urile sau termenii de căutare care v-au trimis către Site și informații despre modul în care interacționați cu Site-ul. Ne referim la aceste din urmă informații colectate în mod automat ca fiind „Informații despre Dispozitiv”.

Atunci când vorbim despre „Datele cu Caracter Personal” din această Politică, ne referim atât la Informațiile despre Dispozitiv, cât și orice alte informații care pot conduce la identificarea dumneavoastră, în calitate de persoană viza.

Vom prelucra Datele cu Caracter Personal în următoarele scopuri, în baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea:

  • Crearea și utilizarea unui cont pe Site-ul nostru [Vă rugăm confirmați că se va implementa un astfel de mecanism pe Site și să confirmați tipurile de date ce vor fi colectate]

În procesul de utilizare a Site-ului aveți posibilitatea de a crea contul dumneavoastră personal online. În acest scop, Datele cu Caracter Personal prelucrate sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, codul unic transmis prin e-mail pentru validarea contului creat.

 

Scop

Temei legal

1

Crearea și utilizarea contului

Prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract (termenii și condițiile disponibile pe Site)

 

  • Răspunsul la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră [Vă rugăm să indicați dacă datele sunt colectate din alte surse și nu în mod direct de la persoana vizată, caz în care categoriile de date vor trebui menționate într-un mod mai specific. Vă rugăm să confirmați și tipurile de date ce vor fi colectate, precum și dacă va exista un serviciu de tip call center care să înregistreze convorbirile cu clienții]

Vom prelucra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, precum nume, prenume, adresă de e-mail, numărul de telefon, adresa de domiciliu în cazul în care ne solicitați furnizarea unui răspuns la adresa respectivă și orice alte informații sau detalii pe care ni le veți putea furniza în cadrul corespondenței, pentru a vă soluționa și a răspunde la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră, în funcție de canalul de comunicare prin care ne contactați (de exemplu e-mail, prin formularul de contact de pe Site sau când ne contactați telefonic), conform descrierii de mai jos.

 

 

 

 

Scop

Temei legal

1

Oferirea de răspunsuri la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră prin corespondență electronică (e-mail) sau telefon

Prelucrarea are la bază un interes legitim de a menține o bună relație cu clienții, permițându-ne să oferim răspunsuri la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră

 

  • Achiziționarea de produse / servicii și monitorizarea comenzilor în vederea identificării unui risc sau a unei fraude potențiale [Vă rugăm să confirmați categoriile de date prelucrate] [Note to Vladimir: Please confirm if Remarkt will have access to any card details, such as credit/debit card number, account number of the customer, or those will be stored exclusively by the payment services provider. We mentioned below that Remarkt will have access to payment method and name of the issuing bank of the card. We suppose these will be necessary at least for Remarkt to reimburse the paid amount in case the customer returns the products. Also it has to be confirmed whether the website will offer the possibility to save the card details for future transactions associated with an account (so that the customer will not fill in the details every time) and whether those data will be stored by Remarkt or by Mollie]

În plus, atunci când faceți o achiziție sau încercați să faceți o achiziție prin intermediul Site-ului, colectăm următoarele informații de la dumneavoastră: numele și prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare atunci când alegeți această modalitate de primire a comenzii, adresa de email și numărul de telefon, informații referitoare la plată (respectiv modalitatea de plată, banca emitentă a cardului atunci când alegeți metoda plății online), produsele sau serviciile achiziționate, numărul de referință al comenzii și data comenzii. Nu vom stoca datele legate de cardul dumneavoastră prin care faceți plata, ci plata este efectuată prin furnizorul nostru de servicii de plată. Ne referim la aceste informații ca fiind „Informații despre Comandă”.

 

 

Folosim Informațiile despre Comandă pe care le colectăm, în general, pentru a onora comenzile plasate prin intermediul Site-ului (inclusiv procesarea informațiilor dumneavoastră privind plata, organizarea expedierii sau a ridicării comenzii de la una dintre locațiile Remarkt și punerea la dispoziția dumneavoastră a facturilor și/sau a confirmărilor comenzilor). De asemenea, utilizăm aceste Informații despre Comandă pentru

 

a monitoriza comenzile noastre în vederea identificării unui risc sau a unei fraude potențiale.

 

Scop

Temei legal

1

Achiziționarea de produse / servicii

Prelucrarea este necesară pentru executarea contractului la care sunteți parte (termenii și condițiile disponibile pe Site), precum și îndeplinirea obligațiilor potrivit legislației financiar-contabile pentru facturare

2

Monitorizarea comenzilor în vederea identificării unui risc sau a unei fraude potențiale

Prelucrarea are la bază interesul legitim al Societății de a asigura buna desfășurare a activității sale prin evitarea potențialelor fraude

 

  • Furnizarea de servicii post-vânzare legate de achizițiile efectuate pe Site

Pentru a vă furniza anumite servicii sau facilități, cum ar fi soluționarea unor cereri de anulare a comenzilor sau soluționarea oricăror probleme legate de executarea comenzii, returnarea produselor în baza prevederilor legale aplicabile privind vânzarea la distanță și rambursarea contravalorii acestora, precum și asigurarea înlocuirii, reparației, sau rambursarea contravalorii produselor pe durata termenului de garanție, vom utiliza următoarele Date cu Caracter Personal: prenumele, numele, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, produsele achiziționate, numărul de referință al comenzii și data comenzii, datele din factura fiscală emisă, semnătura, coordonatele bancare (date legate de contul bancar) atunci când solicitați această modalitate de plată pentru rambursarea contravalorii produselor și nu ați furnizat datele legate de card către furnizorul nostru de servicii de plată la plata online sau doriți rambursarea într-un alt cont, precum și alte date pe care ni le puteți comunica pe parcursul corespondenței legată de serviciile post-vânzare.

 

Scop

Temei legal

1

Furnizarea de servicii post-vânzare

Prelucrarea este necesară pentru executarea contractului la care sunteți parte (termenii și condițiile disponibile pe Site)

 

  • Comunicări de marketing direct [Vă rugăm să confirmați utilizarea datelor în acest scop și tipurile de date utilizate]

Vom prelucra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, precum nume și prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, pentru abonarea la buletinele noastre informative prin care vă vom informa despre produsele, serviciile și ofertele noastre promoționale. Ca regulă generală, aceste Date cu Caracter Personal vor fi prelucrate în scopuri de marketing direct doar cu consimțământul dumneavoastră și prin utilizarea canalelor de comunicare (de ex. e-mail, SMS) cu care ați fost de acord atunci când v-ați exprimat consimțământul. Cu toate acestea, în măsura în care ne-ați comunicat adresa dumneavoastră de e-mail cu ocazia achiziționării unui produs sau serviciu de la noi, putem folosi adresa de e-mail, în conformitate cu prevederile legale în vigoare care ne permit să vă transmitem comunicări comerciale cu privire la produse sau servicii similare, pe baza interesului nostru legitim în acest sens; în acest caz, la obținerea adresei de e-mail de la dumneavoastră și ulterior, odată cu fiecare mesaj de marketing pe care vi-l putem trimite, vă vom oferi posibilitatea de a vă opune acestei utilizări a adresei de e-mail (dezabonare). [Va rugam sa ne transmiteti modul in care apar pe site ecranele in care consumatorii vor fi invitati sa isi completeze datele si in mod special adresa de email si unde vor fi informati ca pot primi comunicari comerciale din partea Remarkt, cu optiunea de dezabonare si trimitere expresa la prezenta Politica de confidentialitate. Acestea trebuie verificate pentru a fi formulate in concordanta cu legislatia privind protectia datelor si comunicarile comerciale transmise electronic.]

 

Scop

Temei legal

1

Comunicări comerciale cu privire la produse sau servicii similare

Prelucrarea are la bază interesul legitim al Societății de a-și promova produsele și serviciile

2

Alte comunicări de marketing direct

Consimțământul dumneavoast

 

  • Campanii promoționale [Vă rugăm confirmați că datele vor fi prelucrate și în cadrul unor campanii promoționale și categoriile de date indicate mai jos. De exemplu, vor exista carduri de loialitate? Vă rugăm să indicați dacă datele sunt colectate din alte surse și nu în mod direct de la persoana vizată, caz în care tipurile de date vor trebui menționate într-un mod mai specific.]

Vom prelucra Date cu Caracter Personal colectate de la dumneavoastră prin completarea formularelor de participare de pe Site-ul nostru web sau alte formulare similare pentru a organiza campanii promoționale și/sau concursuri, sau pentru a acorda premii câștigătorilor campaniilor promoționale, precum și pentru a analiza eficacitatea campaniilor noastre promoționale. Datele cu Caracter Personal prelucrate sunt cele furnizate de către dumneavoastră precum: prenumele, numele, data nașterii, adresa de e-mail sau numărul de telefon, iar acestea pot să difere în funcție de fiecare concurs sau campanie desfășurată. În cazul în care vom colecta date precum seria și numărul cărții de identitate sau codul numeric personal, sau alte date din cartea de identitate, acestea vor fi colectate și folosite în scopul de mai sus doar pentru a ne conforma obligațiilor fiscale legate de premiile acordate câștigătorilor campaniilor și/sau concursurilor.

Participarea dumneavoastră la astfel de campanii promoționale și/sau concursuri este voluntară. Drept urmare, dumneavoastră decideți dacă să ne oferiți Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, prin completarea formularelor de participare pe Site-ul nostru web sau a altor formulare similare prevăzute de regulamentele campaniilor promoționale sau ale concursurilor.

În cazul în care vor exista anumite detalii specifice legate de prelucrarea datelor dumneavoastră în cadrul anumitor concursuri sau campanii, vă rugăm să consultați secțiunile corespunzătoare din regulamentele de campanie aferente acestora ce vor fi puse la dispoziție.

 

Scop

Temei legal

1

Organizarea campaniilor promoționale și/sau a concursurilor și acordarea premiilor câștigătorilor

Prelucrarea va fi necesară pentru executarea contractului reprezentat de respectivul regulament al campaniei sau al concursului sau termeni, oferte promoționale în baza cărora acestea sunt organizate.

2

Prelucrarea datelor câștigătorilor campaniilor promoționale / concursurilor în scopul în scopul respectării cerințelor legale fiscale.

Prelucrarea are la bază îndeplinirea unor obligații legale atunci când legislația aplicabilă impune anumite obligații fiscale legate de câștigători

 

Nu vom publica pe Site numele, prenumele, fotografia sau alte Date cu Caracter Personal ale câștigătorilor campaniei promoționale și/sau concursului, decât dacă persoana vizată ne-a oferit consimțământul său în acest sens. [Vă rugăm confirmați, daca este cazul va trebui sa existe un formular separat de consimtamant pentru publicarea acestor date pe site. La fel daca doriti sa publicati pe pagina de facebook, in magazin etc]

  • Sondaje, studii privind satisfacția clienților și feedback de la clienți [Vă rugăm confirmați că datele vor fi prelucrate și pentru efectuarea de studii sau sondaje și categoriile de date indicate mai jos. Vă rugăm să confirmați dacă va exista posibilitatea de oferire de review-uri ale produselor online și ce date personale vor fi publicate legat de persoana care face review-ul. Vă rugăm să indicați dacă datele sunt colectate din alte surse și nu în mod direct de la persoana vizată, caz în care categoriile de date vor trebui menționate într-un mod mai specific.]

Vom prelucra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal atunci când decideți să participați la sondajele sau studiile noastre de piață, la anchetele privind gradul de satisfacție a clientului sau când ne furnizați feedback cu privire la produsele și serviciile noastre. Astfel de Date cu Caracter Personal vor fi prelucrate în scopul de mai sus doar pe baza consimțământul dumneavoastră, având de asemenea în vedere și interesul nostru legitim de a ne ajuta să înțelegem nevoile și așteptările clienților cu privire la produsele și serviciile noastre. Participarea dumneavoastră la astfel de sondaje sau studii de piață este voluntară. În consecință, este alegerea dumneavoastră dacă ne furnizați sau nu Datele cu Caracter Personal (precum nume și prenume, adresa de e-mail, informații privind preferințele și obiceiurile de cumpărare sau alte Date cu Caracter Personal pe care vă oferiți să ni le furnizați), prin completarea formularelor de participare de pe Site-ul nostru web, prin furnizarea de recenzii la produsele noastre în secțiunea dedicată de pe Site, sau alte formulare similare furnizate în cadrul respectivelor sondaje sau studii.

 

Scop

Temei legal

1

Sondaje sau studii de piață, anchete privind gradul de satisfacție a clientului sau când ne furnizați feedback cu privire la produsele și serviciile noastre

Prelucrarea are la bază consimțământul dumneavoastră și în anumite cazuri, interesul legitim de a ne ajuta să înțelegem nevoile și așteptările clienților cu privire la produsele și serviciile noastre

 

  • Navigarea pe Site-ul web. Utilizarea cookie-urilor [Note to Vladimir: this section will have to be adapted after we receive all information related to cookies that will be used on the we A more detailed cookie policy will have to be prepared and a link to it inserted in this section]

Atunci când vizitați Site-ul, colectăm Informații despre Dispozitiv cu ajutorul următoarelor tehnologii:

- „Cookie-urile” sunt fișiere de date care sunt plasate pe dispozitivul sau computerul dumneavoastră și care includ adesea un identificator unic anonim. Aceste date pot identifica utilizatorul, cum ar fi adresa IP, fusul orar, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe Site-ul nostru web, sistemul dumneavoastră de operare, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul căruia utilizatorul navighează pe Site-ul web. Principalul scop al utilizării cookie-urilor este să vă ajute să aveți parte de o experiență de navigare îmbunătățită și, de asemenea, în scopuri de publicitate, pentru a vă putea oferi un conținut individualizat și adaptat intereselor și preferințelor dumneavoastră. Drept urmare, în măsura în care v-ați exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă de navigare pe Site și pentru a înțelege modul în care interacționați cu conținutul nostru publicitar.

- „Fișierele jurnal” urmăresc acțiunile efectuate pe Site și colectează date, inclusiv adresa dumneavoastră IP, tipul browser-ului, furnizorul serviciilor de Internet, paginile de trimitere/ieșire și timbrele de dată/oră.

- „Beacon-urile web”, „etichetele” și „pixelii” sunt fișiere electronice utilizate pentru a înregistra informații despre modul în care navigați pe Site. Utilizăm Google Analytics pentru a urmări traficul pe Site-ul nostru.

Pentru mai multe informații referitoare la tehnologiile sus-menționate utilizate pe acest Site și scopurile în care acestea sunt utilizate, precum și cu privire la posibilitățile de a le controla/dezactiva, și durata de păstrare a informațiilor, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile: [Note to Vladimir: An active link will have to be inserted here to the Cookies Policy]

 

  • Plugin-uri pentru Facebook, Twitter, Pinterest [Vă rugăm confirmați că se vor implementa astfel de mecanisme pe Site, acestea sunt cele pe care le-am observat acum pe Site.] [Note to Vladimir: Please confirm that social media plug-ins will be available on the website and how they will integrate with the website, if the website transmits or collets any personal data from the social media providers]

În scopul optimizării funcționale continue și al unei ușurințe de utilizare maxime, unele dintre serviciile noastre online utilizează plugin-urile enumerate mai jos.

Puteți recunoaște plugin-urile după logo-urile Facebook, Twitter, Pinterest inserate pe site-ul nostru. Atunci când faceți click pe fiecare logo, plugin-ul stabilește o conexiune directă între browser-ul dumneavoastră și serverele Facebook/Twitter/Pinterest. În felul acesta, Facebook/Twitter/Pinterest sunt informate că ați utilizat serviciile noastre online cu adresa dumneavoastră IP. Atunci când faceți click pe butoanele „share” sau „re-tweet” în timp ce sunteți conectat la conturile dumneavoastră de Facebook/Twitter/Pinterest, puteți conecta conținutul serviciilor noastre online la conturile dumneavoastră de utilizator Facebook/Twitter/Pinterest. Facebook/Twitter/Pinterest vor putea apoi să asocieze utilizarea serviciilor noastre online cu contul dumneavoastră de utilizator. Dorim să subliniem că utilizarea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal prin utilizarea paginilor Facebook/Twitter/Pinterest este supusă termenilor și condițiilor și politicilor de confidențialitate stabilite de respectivele companii, asupra cărora Remarkt nu are niciun control sau responsabilitate. Pentru mai multe informații privind politicile de confidențialitate adoptate de aceste companii, vizitați: (i) pentru Facebook – https://www.facebook.com/policy.php , (ii) pentru Twitter – https://twitter.com/en/privacy , (iii) pentru Pinterest - https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy. Dacă nu doriți ca Facebook/Twitter/Pinterest să asocieze utilizarea serviciilor noastre online cu contul dumneavoastră de utilizator, vă rugăm să vă deconectați de la contul dumneavoastră de utilizator când accesați plugin-urile de pe Site.

 

Scop

Temei legal

1

Administrarea plugin-urilor Facebook, Twitter, Pinterest

Prelucrarea are la bază interesul legitim de a permite interacțiunea cu persoanele interesate prin intermediul canalelor de social media pentru administrarea plugin-urilor Facebook, Twitter, Pinterest

 

  • Interacțiunile cu utilizatorii de social media [Vă rugăm confirmați că există o astfel de interacțiune și să confirmați tipurile de date indicate mai jos.]

Vom prelucra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, precum prenumele și numele, imaginea, numele de utilizator, și, după caz, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte informații sau detalii pe care ni le comunicați prin corespondență, atunci când decideți să interacționați cu noi prin intermediul canalelor de social media precum Facebook/Twitter/Instagram/YouTube [Vă rugăm confirmați că acestea sunt toate canalele de social media utilizate] pe paginile oficiale ale Societății sau atunci când ne adresați întrebări, reclamații sau cereri prin aceste canale de comunicare.

Accesul la paginile noastre oficiale active pe aceste platforme de social media se face în condițiile stabilite exclusiv de Facebook/Twitter/Instagram/YouTube. Fiecare platformă de social media are propria sa politică de confidențialitate a datelor. În cazul în care aveți orice întrebări cu privire la utilizarea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal de către respectivele platforme, sau pentru informații despre scopul sau categoriile de Date cu Caracter Personal colectate și prelucrate de respectivele platforme de social media, precum și despre drepturile dumneavoastră și posibilitățile de configurare pentru a vă proteja spațiul privat, vă rugăm să consultați politicile lor de confidențialitate indicate la punctul 2.10 de mai sus.

 

 

 

Scop

Temei legal

1

Interacțiunile cu utilizatorii de social media

Prelucrarea are la bază interesul legitim de a permite interacțiunea cu persoanele interesate de informațiile publicate pe profilurile de social media administrate de Remarkt și de a oferi un răspuns la întrebările, reclamațiile sau cererile utilizatorilor adresate prin canalele de social media.

 

  • Recrutarea candidaților [Această secțiune este necesară doar da Site-ul web va avea și o secțiune dedicată carierei unde candidații vor putea aplica și unde vor fi postate anunțuri de recrutare. Vă rugăm să confirmați și tipurile de date indicate.]

În cazul în care doriți să aplicați pentru un post disponibil în cadrul Societății prin accesarea secțiunii Cariere disponibile pe Site, Remarkt va prelucra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pe care le furnizați în acest context, precum prenumele, numele, vârsta, adresa, e-mail-ul, numărul de telefon, naționalitatea, data nașterii, semnătura scrisă, imaginea (fotografia), studiile și calificările, experiența profesională, informații academice și profesionale, apartenența la asociații profesionale, licențele, permisele și autorizațiile sau certificările deținute, competențe lingvistice și alte competențe personale relevante pentru funcția pentru care vă depuneți candidatura, hobby-uri, parola pentru crearea contului în secțiunea de Cariere, precum și orice alte Date cu Caracter Personal pe care le puteți include în CV-ul dumneavoastră sau în aplicația dumneavoastră pentru angajare și datele obținute în timpul procesului de recrutare, rezultând din aplicarea de teste de abilități, de logică, de aptitudini sau de cunoștințe, datele din cazierul judiciar, atunci când prelucrarea este prevăzută de legislația aplicabilă.

În situația în care nu ați fost selectat pentru un anumit post sau ați depus CV-ul fără a specifica o poziție anume, Remarkt va putea păstra CV-ul dumneavoastră în vederea contactării în legătură cu viitoarele oportunități de angajare numai dacă v-ați exprimat consimțământul în acest sens.

 

Scop

Temei legal

1

Desfășurarea procesului de selecție / recrutare și gestionarea datelor candidaților, inclusiv solicitarea de informații de la fostul angajator în ceea ce privește durata angajării și activitățile desfășurate, cu înștiințarea prealabilă a candidatului, în condițiile prevăzute de Codul Muncii.

Prelucrarea are la bază interesul legitim al Remarkt de a angaja personalul Societății în vederea desfășurării activității

2

Promovarea viitoarelor oportunități de carieră

Consimțământul candidatului

 

  1. LUAREA DECIZIILOR ÎN MOD AUTOMAT ȘI CREARE DE PROFILURI ÎN MOD AUTOMAT

Datele cu Caracter Personal la care se face referire în prezenta nu sunt supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri. [Vă rugăm să confirmați sau să detaliați dacă va avea loc o profilare a clienților]

SAU

[Datele cu Caracter Personal la care se face referire în prezenta sunt supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri. Logica implicată de prelucrare este [vă rugăm să completați]. Semnificațiile și consecințele preconizate ale acestei prelucrări pentru persoana vizată sunt [vă rugăm să completați]. Scopul acestui tip de prelucrare este [vă rugăm să completați, spre exemplu acesta poate fi legat de scopul de marketing de mai sus], în baza următoarelor temeiuri legale [vă rugăm să completați].

[Conținutul prezentei sub-secțiuni va depinde de circumstanțele prelucrării și de faptul dacă datele sunt avute în mod efectiv în vedere pentru un proces decizional sau pentru crearea de profiluri în mod automat. Dacă acestea din urmă vor fi aplicabile, aceste informații trebuie să conțină informații semnificative despre logica implicată, precum și semnificațiile și consecințele preconizate ale acestei prelucrări pentru persoana vizată. Vă rugăm să vă asigurați că descrieți scopurile prelucrării într-un mod foarte clar pentru persoanele vizate, astfel cum este exemplificat mai jos:

-   Vom reține istoricul dumneavoastră de cumpărături și vom utiliza detaliile privind produsele pe care le-ați achiziționat în trecut pentru a vă adresa sugestii cu privire la alte produse cu privire la care considerăm că veți fi interesat;

-   Vom reține și evalua informațiile privitoare la cele mai recente vizite de pe site-ul nostru web și cum navigați prin diferite secțiuni ale site-ului nostru în scopuri analitice, pentru a înțelege modul în care persoanele utilizează site-ul nostru web pentru a-l putea face mai intuitiv;

-   Vom menține o evidența a articolelor de pe site-ul nostru web pe care le-ați accesat și vom utiliza respectiva informație pentru a vă adresa pe acest Site publicitate care este relevantă pentru interesele dumneavoastră, pe care le-am identificat în baza articolelor pe care le-ați citit.

De asemenea logica implicată va trebui să descrie în mod clar, spre exemplu, categoriile de date utilizate la crearea de profiluri sau în procesul decizional, motivul pentru care aceste categorii sunt considerate pertinente, modul în care este construit profilul, inclusiv orice statistici utilizate în analiză, motivul pentru care profilul este relevant pentru procesul decizional automatizat și modul în care acesta este utilizat pentru luarea unei decizii cu privire la persoana vizată.]

  1. PĂSTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În contextul prelucrării Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal pentru scopurile amintite mai sus, Remarkt păstrează aceste date după cum urmează [Vă rugăm să confirmați/completați]:

  1. Datele cu Caracter Personal legate de candidați sunt păstrate pe perioada de timp necesară finalizării procesului de recrutare atunci când ați aplicat pentru un anumit post, datele fiind șterse în termen de 1 (un) an de la încetarea procesului de recrutare [vă rugăm să confirmați acest termen, l-am preluat din nota de informare a candidaților pregătită de Remarkt]. În ipoteza în care veți consimți în mod expres la aceasta, Datele dumneavoastră cu Caracter Personal vor fi păstrate de către Remarkt în vederea luării în considerare a aplicației dumneavoastră pentru campanii de recrutare viitoare inițiate de Societate. În acest scop, Remarkt sau partenerii săi de recrutare vor putea să vă contacteze, pentru a participa la procese de selecție specifice, pe parcursul unei perioade de 2 (doi) ani [vă rugăm să confirmați acest termen, l-am preluat din nota de informare a candidaților pregătită de Remarkt] de la transmiterea de către dumneavoastră a aplicației/CV-ului;
  2. Putem sa păstrăm Datele dumneavoastră cu Caracter Personal asociate contului dumneavoastră de utilizator pe perioada în care contul dumneavoastră este activ și pentru o perioadă ulterioară de 3 ani necesară protejării drepturilor Societății; vă rugăm să aveți în vedere faptul că ștergerea contului nu va conduce automat la ștergerea Datelor cu Caracter Personal pe care le deținem legat de dumneavoastră, ci pentru o astfel de ștergere este necesar să vă exercitați dreptul de ștergere conform secțiunii 10 de mai jos. [Vă rugăm să confirmați sau să modificați perioada de păstrare a datelor legate de cont, care poate fi și mai mică de 3 ani în funcție de nevoile societății];
  • Pentru a răspunde la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră Remarkt va păstra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pe durata necesară prelucrării și emiterii unui răspuns la solicitarea dumneavoastră și pe durata de timp necesară protejării drepturilor Societății, ținând cont de legea aplicabilă, inclusiv de termenul de prescripție;
  1. În contextul achiziționării de produse/ servicii, a monitorizării comenzilor în scop de prevenire a fraudei și serviciilor post-vânzare, Remarkt va păstra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal asociate comenzilor efectuate prin contul de client, având în vedere legislația contabi, pe o perioada de până la 10 ani;
  2. Datele dumneavoastră cu Caracter Personal folosite în scopul trimiterilor comunicărilor de marketing direct vor fi păstrate pe o perioadă de [__] [Vă rugăm să completați] de la exprimarea consimțământului, sau până în momentul în care dumneavoastră solicitați Societății dezabonarea (vă retrageți consimțământul) sau ștergerea acestor date;
  3. Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în vederea organizării și administrării de campanii promoționale și/sau concursuri, vor fi păstrate pe durata campaniei, sau concursului și în vederea acordării premiilor către câștigători, precum și pe perioada necesară protejării drepturilor Societății, având în vedere legea aplicabilă, inclusiv termenul de prescripție și perioadele de stocare prevăzute de legislația fiscală;
  • Pentru desfășurarea de sondaje, studii privind satisfacția clienților sau feedback, Remarkt va păstra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal până la momentul finalizării sondajului, sau a studiului de piață și până la finalizarea analizei rezultatelor, moment după care datele cu caracter personal vor fi anonimizate sau distruse; atunci când ne furnizați feedback prin completarea recenziilor la produsele noastre în secțiunea dedicată de pe Site, vom păstra datele respective pe Site pe o perioadă de [__] [Vă rugăm să completați];

 

    1. TRANSMITEREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL[Note to Vladimir: Please indicate whether there are any other entities that might have access to personal data collected through the website (besides Shopify, Mollie, the couriers for the deliveries) and indicate what their services will be. Also please indicate whether Attention Interactive will have such an access during maintenance/support s Also, for the tax calculations, please indicate whether Avalara can have access to personal data. If the case, Avalara appears to be situated in the US and the European Commission Standard Clauses will have to be signed before transferring any personal data to it.]

Transmitem Datele dumneavoastră cu Caracter Personal către mai mulți parteneri contractuali pentru a ne ajuta să atingem scopurile anterior menționate, conform descrierii de mai sus. Unii dintre ei au calitate de persoane împuternicite, cum ar fi Shopify International Limited, care ne oferă infrastructura de dezvoltare și găzduire a Site-ului web, este activ în industria IT și își desfășoară activitatea comercială în Irlanda, iar acestuia îi pot fi furnizate Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pentru a fi utilizate în limitele obligațiilor pe care și le-au asumat față de Societate. Datele cu Caracter Personal pe care le divulgăm către persoanele împuternicite de noi, sunt limitate la informațiile cu caracter personal minime care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii și le solicităm acestora să nu utilizeze Datele cu Caracter Personal în niciun alt scop. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că toate entitățile cu care lucrăm stochează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în condiții de siguranță și securitate.

Unii dintre aceștia sunt, la rândul lor, operatori de date, cum ar fi: (i) furnizorul de servicii de plată, Mollie B.V., cu sediul în Ţările de Jos, care colectează datele atunci când efectuați o plată online pe Site-ul nostru, (ii) furnizorii de servicii de curierat, care au sediul sau reprezentanța în România pentru livrarea comenzilor plasate pe Site-ul la adresa de livrare indicată.

Unii dintre aceștia sunt terțe părți care nu intenționează să prelucreze datele, însă pot avea acces la acestea în îndeplinirea sarcinilor sau în interacțiunile lor cu Societatea, cum ar fi societăți care asigură întreținere tehnică, auditori financiari sau juridici.

În cele din urmă, este posibil să transmitem Datele dumneavoastră cu Caracter Personal către autorități publice, auditori sau alte instituții pentru a respecta legile și reglementările aplicabile, pentru a răspunde unei citații sau unei alte solicitări legale de informații pe care le primim sau pentru a ne proteja în alt mod drepturile. Aceste autorități sau instituții publice pot fi Poliția Română, instanțele de judecată, ANSPDCP, ANAF, notarii publici, executori judecătorești etc. De asemenea, Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pot fi transmise către terți achizitori, în măsura în care activitatea Societății ar fi transferată (în totalitate sau parțial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzacții.

[Vă rugăm să indicați dacă vor exista și alte entități către care vor fi transferate datele cu caracter personal, de exemplu agenții de marketing, agenții de recrutare, alte societăți din grup etc.]

  1. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN STRĂINĂTATE [Vă rugăm să confirmați că datele nu sunt transferate în afara UE] [Note to Vladimir: Please indicate if any of the personal data will be transferred outside of the EU and to which entities and countries]

În contextul operațiunilor descrise mai sus, Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pot fi transferate în străinătate doar către state din Uniunea Europeană („UE”) sau Spațiul Economic European („SEE”).

Vă informăm prin prezenta că orice transfer realizat de Societate într-un stat membru UE sau SEE va respecta cerințele legale prevăzute în GDPR.

  1. PRELUCRAREA DATELOR COPIILOR CU VÂRSTA DE SUB 16 ANI [Vă rugăm să confirmați. Dacă se dorește ca și persoane sub 16 ani să poată face cumpărături, la colectarea acordului acestora pentru marketing, va trebui autorizat de către părinte/reprezentant legal, ceea ce implică mecanisme de verificare suplimentare]

Toate activitățile de prelucrare a Datelor cu Caracter Personal prezentate în această Politică se referă exclusiv la persoane care au cel puțin 16 ani. Utilizarea sistemelor, precum și a rezultatelor prelucrării este interzisă cu privire la copiii care nu au împlinit această vârstă fără consimțământul părinților/reprezentanților legali ai acestora. În cazul în care, în ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totuși loc, o vom înceta odată ce observăm faptul că utilizatorii nu au împlinit vârsta menționată mai sus.

  1. SECURITATEA PRELUCRĂRII DATELOR

Societatea vă informează prin prezenta că evaluează și actualizează constant măsurile de securitate implementate pentru a asigura o prelucrare a datelor cu caracter personal în condiții de siguranță și securitate.

  1. REFUZUL FURNIZĂRII DATELOR ȘI CONSECINȚELE ACESTUIA [Note to Vladimir: Please note that when collecting the personal data through online forms, there should be a clear indication next to each field as to which are mandatory/required to be filled in and which are not, mentioning the consequences for not filling in the required fields. This can be marked for example through an „*”]

Datele cu Caracter Personal prevăzute în următoarele secțiuni: (i) 2.3 - în vederea creării și utilizării contului de pe Site, 2.5 - în vederea achiziționării de produse/ servicii online, 2.6 – în vederea furnizării de servici post-vânzare, 2.8 - în unele cazuri, în vederea organizării campaniilor promoționale și/sau a concursurilor, reprezintă o obligație contractuală/necesară în vederea încheierii unui contract cu Societatea și (ii) 2.5 - în vederea achiziționării de produse/ servicii online, așa cum este prevăzut de legislația financiar-contabilă pentru facturare, precum și 2.8 - în vederea prelucrării datelor câștigătorilor campaniilor promoționale/ concursurilor în scopul respectării cerințelor legale fiscale, reprezintă o obligație legală a Remarkt, iar persoana vizată trebuie să furnizeze Datele cu Caracter Personal.

În cazul în care persoana vizată nu furnizează Datele cu Caracter Personal în scopurile menționate mai sus, nu vor putea fi utilizate toate facilitățile puse la dispoziție de Site, produsele/serviciile nu vor putea fi furnizate, iar înscrierea pentru campanii/ concursuri, precum și intrarea în posesia premiilor, nu vor fi posibile.

  1. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

În contextul prelucrării Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal, aveți următoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces la Datele cu Caracter Personal prelucrate: aveți dreptul de a obține confirmarea faptului că Datele dumneavoastră cu Caracter Personal sunt sau nu prelucrate și, în caz afirmativ, de a avea acces la tipul de Date cu Caracter Personal și condițiile în care sunt prelucrate , prin adresarea unei cereri în acest sens către operatorul de date;
  2. Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea Datelor cu Caracter Personal: aveți posibilitatea de a solicita, prin adresarea unei cereri în acest sens către operatorul de date, rectificarea Datelor cu Caracter Personal inexacte, completarea datelor incomplete sau ștergerea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal în cazul în cazul în care (i) datele nu mai sus necesare în scopul inițial (și nu există un nou scop legal), (ii) temeiul juridic al prelucrării este consimțământul persoanei vizate, persoana vizată își retrage consimțământul și nu există alt temei legal, (iii) persoana vizată își exercită dreptul la opoziție, iar operatorul nu are motive legitime care să prevaleze pentru a continua prelucrarea, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) ștergerea este necesară pentru conformarea cu legislația UE sau legislația română sau (vi) datele au fost colectate în legătură cu servicii ale societății informaționale oferite copiilor (dacă este cazul), când se aplică cerințe specifice cu privire la consimțământ;
  3. Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării: aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazurile în care: (i) considerați că Datele cu Caracter Personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioadă care să permită operatorului să verifice exactitatea Datelor cu Caracter Personal; (ii) prelucrarea este ilegală, însă dumneavoastră nu doriți ca să vă ștergem Datele cu Caracter Personal, ci să restrângem utilizarea acestor date; (iii) în cazul în care operatorul de date nu mai are nevoie de Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în scopurile menționate mai sus, însă dumneavoastră aveți nevoie de date pentru a constata, exercita sau apăra un drept în instanță sau (iv) v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care să verificăm dacă temeiurile legitime ale operatorului de date prevalează asupra drepturilor persoanei vizate;
  4. Dreptul de a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrare, atunci când prelucrarea are la bază consimțământul, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare realizate până în momentul respectiv;
  5. Dreptul de a vă opune cu privire la prelucrarea datelor din motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interes legitim, precum și de a vă opune, în orice moment, prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;
  6. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează pe aceasta în mod similar într-o manieră semnificativă;
  7. Dreptul la portabilitatea datelor, însemnând dreptul de a vă primi Datele cu Caracter Personal pe care le-ați furnizat operatorului de date într-o formă structurată, utilizată în mod curent și care poate fi citită automat, precum și dreptul de a transfera respectivele date către un alt operator, în cazul în care prelucrarea are la bază consimțământul dumneavoastră sau executarea unui contract și se realizează prin mijloace automate;
  8. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere - Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) și dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată competente.
  • Drepturile de mai sus pot fi exercitate în orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă încurajăm să adresați utilizați formularul disponibil aici, [Note to Vladimir: It is recommended to make available such a form for download through a link on the website. Such a form was already sent to Remarkt in the past, but we can send it again if necessary] sau să adresați o solicitare în scris, datată și semnată sau în format electronic la următoarea adresă: S Moliere nr. 12-14, etaj 1, apartament 3, Sector 1, București, Romania [ rugăm confirmați] sau prin e-mail la [__] [Vă rugam să completați, adresa de privacypolicy@remarkt.ro există și este activă? Poate ar fi mai utilă o adresă mai generală, în sensul privacy@remarkt.ro ]. Este posibil ca în anumite cazuri să vă solicităm anumite Date cu Caracter Personal suplimentare pentru a vă identifica atunci când vă exercitați aceste drepturi. De asemenea, în cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul acordat cu privire la scopurile de marketing direct, aveți posibilitatea de a utiliza opțiunea „dezabonare” care este inclusă în fiecare comunicare de marketing. [Vă rugăm să confirmați/modificați pentru a descrie posibilitățile de dezabonare. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că operatorul trebuie să îi ofere persoanei vizate mijloace pentru retragerea consimțământului la fel de facile precum au fost utilizate pentru obținerea consimțământului.]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    1. MODIFICĂRI [Este recomandabil ca orice modificări materiale sau substanțiale ale acestei Politici de Confidențialitate în comparație cu prelucrarea efectuată în prezent și despre care persoana vizată are cunoștință, cum ar fi spre exemplu o schimbare a identității operatorului, o schimbare a scopului de prelucrare, o extindere a categoriilor de date cu caracter personal sau a destinatarilor datelor, sau introducerea unui transfer al datelor către o altă țară terță, precum și orice alte schimbări care ar putea avea un impact asupra persoanelor vizate, vor trebui aduse în mod activ la cunoștința persoanei vizate cu mult timp înainte ca acestea să devină aplicabile. Spre exemplu, aceasta poate avea loc prin trimiterea unor e-mailuri cu noua Politică de Confidențialitate, ferestre pop-up pe site-ul web, punerea la dispoziție a unor a unor copii în format fizic etc., în timp ce simpla publicare pe site-ul web nu va fi considerată suficientă. Exemple de modificări care nu pot fi considerate substanțiale sunt corectarea unor greșeli de ortografie sau a unor deficiențe de stil din text, iar acestea nu trebuie aduse la cunoștință în mod specific]

Este posibil să actualizăm această Politică de Confidențialitate la anumite intervale de timp pentru a reflecta, spre exemplu, modificări ale practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare. Societatea vă va notifica cu privire la orice modificări materiale sau substanțiale ale acestei Politici de Confidențialitate și se va asigura că respectiva notificare este efectuată într-o manieră care asigură luarea acestora la cunoștință de către dumneavoastră, spre exemplu prin utilizarea adresei de e-mail pe care ne-ați furnizat-o, sau orice mijloace adecvate care să asigure o comunicare efectivă.

  1. DATE DE CONTACT

Pentru mai multe informații referitoare la practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări sau dacă doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să ne contactați la coordonatele indicate în partea introductivă a acestei Politici de Confidențialitate.