Reteaua Remarkt Magazine a listat, in premiera, produse sarbesti in locatiile sale

Ca urmare a unor negocieri care au durat mai bine de un an de zile, produsele sârbești vor fi prezente pe piața din România prin intermediul magazinelor Remarkt. Dulciurile, gemurile, carnea și conservele, vinurile și condimentele de la producătorii sârbi vor fi disponibile în oferta Remarkt.

“După mai multe luni de lucru la proiect, care a implicat realizarea de legături între producătorii de mărci sârbești de renume și a lanțului de retail românesc, pentru a comercializa bunuri, precum și a asigura participarea distribuitorilor, pentru a deschide o piață cu siguranță solicitantă, avem acum o gamă largă de produse sârbești cunoscute, care vor fi disponibile pe rafturile magazinelor”, a anunțat ambasadorul Serbiei in Romania, Stefan Tomasevic, in presa sarba.

Clientii din România au acum posibilitatea de a achiziționa dulciuri sârbești, condimente, vinuri, carne conservată și conserve, precum și alte produse. Gustul unic al Honey Heart ofera o miere si o combinatie de scortisoara, ghimbir si cuisoare, asemenea gustului irezistibil al ciocolatei care nu lasa pe nimeni indiferent. Struderul Medela, care te duce inapoi la copilaria ta si iti aminteste de mirosurile din bucataria bunicii tale si de toate dulciurile facute cu sufletul.

Stim sigur ca combinatia dintre cea mai buna ciocolata, portocale si biscuiti va multumeste simturile, precum si napolitanele al caror secret este ascuns in 80% din umplutura suculenta, iar produsele Jaffa ne asigura de asta. Cand fericirea este impartasita, ea este impartasita cu o ciocolata Bananica, pentru ca nu poate fi altfel, nu-i asa? Ceva ce generatiile isi amintesc si cu al carui gust multi cresc este Smoki. In afara de a fi un snack fantastic, realizat din ingrediente naturale, Smoki este emotie pura. Exista, desigur, Tak care aduce arome crocante si sarate.

Cand spunem traditie, ne referim la Ajvar. Totul incepe cu ardei prajiti... Un ingredient magic al unei mese traditionale, un tovaras fidel al fiecarei sarbatori, ajvar care transforma fiecare masa intr-o adevarata sarbatoare intr-o clipa. Dulceata de casa cu diferite arome, un tratament preferat de vara pentru noi toti si o mancare care ne duce inapoi in copilarie.

Toate aceste produse fac parte din crearea de amintiri si o ocazie pentru povesti sociale si impartasite.. Cunoscandu-ne clientii, am inclus aceste produse, precum si multe altele in gama noastra. Asteptam cu nerabdare sa va vedem si va multumim ca faceti parte din povestea noastra.

Oferta Remarkt pentru produsele sarbesti poate fi vizualizata accesand urmatorul link: https://www.remarkt.ro/collections/produse-sarbesti