Painea Remarkt - proaspata, bine coapta, produsa in unitatea proprie
Painea este un aliment de baza, produs prin coacerea aluatului obtinut din faina amestecata cu apa si drojdie, adaugandu-se de la caz la caz diferite ingredient in functie de categoria painii dorite.
Painea este una dintre cele mai vechi preparate alimentare.
Suntem mandri sa va prezentam specialitatile noastre de paine, productie proprie. Acestea sunt preparate dupa o reteta speciala si un proces tehnologic care se intinte pe o durata de pana la 24 h, de la pregatirea materiei prime pana la produsul finit, in functie de sortiment.

Painea Remarkt de casa:
In procesul de pregatire si framantare nu este adaugat niciun fel de ameliorator, doar ingredientele de baza, cum ar fi: faina, apa, sare si drojdie.
Este o paine cu hidratare foarte mare, astfel vom obtine o paine care isi va pastra prospetimea mai multe zile.
Dupa ce aluatul a fost pregatit, acesta se lasa la dospit in ligheane (cuve) speciale aproximativ 2-3 ore, exact cum faceau bunicii nostrii la tara.
Cand aluatul este dospit suficient, se portioneaza si se introduce in cuptorul pe vatra unde se va coace timp de aproximativ 1 h.
La final avem un produs finit de cea mai inalta calitate, proaspat si gustos.

Specialitatile de paine Remarkt
Avem o gama foarte diversificata de specialitati de paine produse in departamentul nostru de brutarie. Aici putem include urmatoarele sortimente: cu cartofi, cu ceapa, cu masline, din faina neagra, din faina graham, din faina de secara, cu cereale, din faina integrala. Acestea au un proces special de fermentare la rece pe o durata de 24 h. Acest proces tehnologic ofera specialitatilor noastre un gust deosebit si o prospetime indelungata

Va asteptam cu drag sa incercati produsele noastre de panificatie!