Painea Remarkt - proaspata, bine coapta, produsa in unitatea proprie

Painea este una dintre cele mai vechi preparate alimentare.
Suntem mandri sa va prezentam specialitatile noastre de paine, productie proprie. Acestea sunt preparate dupa o reteta speciala si un proces tehnologic care se intinte pe o durata de pana la 24 h, de la pregatirea materiei prime pana la produsul finit, in functie de sortiment.
Painea Remarkt de casa:
In procesul de pregatire si framantare nu este adaugat niciun fel de ameliorator, doar ingredientele de baza, cum ar fi: faina, apa, sare si drojdie.
Este o paine cu hidratare foarte mare, astfel vom obtine o paine care isi va pastra prospetimea mai multe zile.
Dupa ce aluatul a fost pregatit, acesta se lasa la dospit in ligheane (cuve) speciale aproximativ 2-3 ore, exact cum faceau bunicii nostrii la tara.
Cand aluatul este dospit suficient, se portioneaza si se introduce in cuptorul pe vatra unde se va coace timp de aproximativ 1 h.
La final avem un produs finit de cea mai inalta calitate, proaspat si gustos.
Specialitatile de paine Remarkt
Avem o gama foarte diversificata de specialitati de paine produse in departamentul nostru de brutarie. Aici putem include urmatoarele sortimente: cu cartofi, cu ceapa, cu masline, din faina neagra, din faina graham, din faina de secara, cu cereale, din faina integrala. Acestea au un proces special de fermentare la rece pe o durata de 24 h. Acest proces tehnologic ofera specialitatilor noastre un gust deosebit si o prospetime indelungata
Va asteptam cu drag sa incercati produsele noastre de panificatie!