Catina si beneficiile consumului de catina

Unele texte istorice grecesti sugereaza ca beneficiile catinei au fost descoperite accidental cand un grup de soldati s-a confruntat cu dificila sarcina de a elibera in salbaticie caii inutili, batrani si bolnavi.

Bietele animale s-au hranit cu ce au gasit in natura, in special cu catina ce se gasea din belsug in acele locuri. Starea lor s-a schimbat mult in bine dobandind forta si vitalitate, fapt ce a atras atentia oamenilor cu privire la calitatile acestor minunate fructe.

Are un profil nutritional impresionant, care ajuta la vindecarea si fortificarea indirecta a intregului organism: 14 vitamine esentiale, omega-3, omega-6, omega-9 si rara substanta omega-7, antioxidanti, sute de alte nutrimente, are proprietati antiinflamatoare si se poate consuma si in regimul vegan.

Catina are proprietati excelente asupra organismul, asa ca e indicat sa o consumi cat mai des.

Cu atatea substante nutritive si o cantitate de 10 ori mai mare de vitamina C decat citricele, beneficiile catinei sunt impresionante. Se spune ca ar contribui chiar si la tratarea infertilitatii.

Consumata regular, catina este un mare ajutor in prevenirea multor afectiuni prin intarirea imunitatii, efectul de detoxifiere, proprietatile energizante, combaterea infectiilor

Printre beneficiile dovedite, se numara:

  • Efect vitaminizant. Fructele de catina contin aproape toate mineralele si vitaminele necesare organismului
  • Efect imunostimulator Consumul de catina ajuta organismul sa se mentina sanatos si puternic si, la nevoie, sa lupte impotriva bolilor. Mai mult, are proprietati antibiotice si combate direct infectiile bacteriene.
  • Efect depurativ Consumul de catina ajuta organismul sa elimine toxinele atat prin sistemul digestiv cat si la nivelul ficatului.
  • Efect antiinflamator Catina este un bun antiinflamator si antibacterian, ajuta la tratarea afectiunilor pielii, ranilor sau arsurilor.
  • Efect cicatrizant Catina are un puternic efect cicatrizant, ajuta la refacerea tesuturilor.
  • Efect citoprotector Catina apara celulele de tot ce este toxic si nociv si contribuie la mentinerea starii de sanatatea organismului.

 La Remarkt gasesti acum gama Melissimo care imbina beneficiile catinei cu   metodele moderne de productie rezultand produsele obtinute cu o minima   interventie umana, din ingrediente naturale si organice, pentru a putea oferi   consumatorilor beneficiile unor produse autentice, la cele mai ridicate   standarde de calitate si gust.