“Cu drag din Arad”si “Dor de Bihor”

“Cu drag din Arad”si “Dor de Bihor” reprezinta promisunea Remarkt de a se implica in comunitatile in care este prezent aducand laolalta producatori locali si clienti multumiti.

 

Stim ca este foarte important sa sprijinim producatorii locali si este la fel de important sa oferim clientilor nostri produse locale, nutritive si gustoase. Din dorinta de a face acest lucru au luat nastere cele doua branduri, “Cu drag din Arad”si “Dor de Bihor”. Sub umbrela acestora veti regasi in magazinele Remarkt produse locale de calitate, de la legume si fructe  pana la dulciuri pentru pofticiosi.

 

In fiecare din magazinele noastre veti regasi o sortimentatie variata care cuprinde, printre altele, carne de porc si vita intotdeauna proaspata, livrata de fermele locale si fructe si legume cultivate ca odinioara de fermeri harnici care sunt rasplatiti pentru munca lor cu roade alese cu gusturi delicate, produse cu pasiune si respect pentru clientii nostri.

 

Cauta in magazin zona dedicata “Cu drag din Arad”si “Dor de Bihor” si bucura-te alaturi de cei dragi de produse 100% autohtone, naturale si care asigura o dieta sanatoasa, gustoasa si responsabila.